ZSOM tv-programma week 2

GROENLO - Iedere week wordt de tv-programmering van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo. In week 2 staan de volgende programma's op de rol

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 brengt de ZSOM het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

Kertstconcert Beltrums
Mannenkoor

Een bijzonder kerstconcert in een bijzondere kerk. De versierde Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming in Beltrum vormde 23 december 2018 het decor voor een jubileumconcert van het Beltrums Mannenkoor, dat in 2019 30 jaar bestaat. Het Beltrums Mannenkoor kreeg muzikale ondersteuning van zanggroep Rhumtas uit Beltrum, pianist Frank Sterenborg met zijn band en een groep blazers van het harmonieorkest Concordia. Na de pauze waren vooral traditionele kerstliederen te horen.
Deze week het eerste deel

ZSOM Regiojournaal
Nogmaals terug naar het nieuws en de actualiteiten uit de regio.

Marveld Mountainbiketocht
Voor de 23ste maal organiseerde de RTCG Groenlo de Marveld mountainbiketocht, op 30 december. Mede dankzij de prettige weersomstandigheden melden zich zo'n 1700 deelnemers die op weg gingen voor afstanden van 35, 45 of 60 kilometer. De ZSOM maakte een impressie van deze dag met ondersteuning van een drone met camera bediend door Edwin Penterman uit Eibergen. In deze 20 minuten durende impressie is te zien hoe de mountainbikers door de Achterhoek slingeren en in Zwillbrock bij Ludwig Reirink door de Kneipe fietsen. Dit trekt al vele jaren veel mensen aan. Na een pauze in het café ging men via het Kerkloo bij Eibergen terug naar de Blanckenborg in Groenlo.

Op de website van ZSOM zijn verschillende reportages te zien en ook het Weekjournaal.


www.zsom.nl

Meer berichten