STUK op Groenlose carnavalsteenageparty

Corné Prins, Meg Nijenhuis en Amir Haziri (vlnr.) van de organisatie. Foto: PR
Corné Prins, Meg Nijenhuis en Amir Haziri (vlnr.) van de organisatie. Foto: PR

GROENLO - Het is de organisatoren van de carnavalsteenageparty weer gelukt om een topact naar Groenlo te halen. Na het succes van vorig jaar met Supergaande, komt dit jaar STUK naar Groenlo. Op vrijdag 1 maart zal STUK een optreden verzorgen bij de teenagecarnavalsparty.

STUK is sinds 2015 een niet meer weg te denken naam in Nederland. Vooral het onderdeel StukTV, met de bekende serie Jachtseizoen, op YouTube is ongelooflijk populair met 2,1 miljoen abonnees. STUK staat ook veel op festivals en clubs waar ze met hun energieke liveshows garant staan voor een hoog party-gehalte. STUK heeft meerdere singles uitgebracht en werkte samen met onder andere Kraantje Pappie, Tony Junior en Wolter Kroes. STUK stond onder andere op Solar, Paaspop, Dreamfields, Dutch Valley en Festyland.
“Dit is een prachtige act en uitstekend geschikt voor onze doelgroep”, vertellen Corné Prins, Meg Nijenhuis en Amir Haziri van de organisatie. “We hebben een hele mooie line-up met Ray Montreal, Festigeval, MC Amir, de winnaar van de DJ Contest én natuurlijk de topper STUK.” Toegangskaarten voor de carnavalsteenageparty zijn vrijdag 25 januari aanstaande te koop tijdens de DJ Contest bij de Mattelier in Groenlo. De kaartverkoop begint om 19.30 uur. “Er worden vanaf deze week ook kortingsvouchers uitgedeeld op onder andere Marianum, Schaersvoorde en via social media.” De teenagecarnavalsparty wordt gehouden op vrijdagavond 1 maart bij De Mattelier in Groenlo en is bedoeld voor 11- tot en met 16-jarigen uit de hele regio.

Meer berichten