ZSOM week 3

Algemeen

GROENLO - Iedere week wordt het tv-programma van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo. In week 3 staan de volgende programma's op de rol.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 worden de kijkers op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de actualiteiten van de voorgaande twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

Beltrums Mannenkoor
De versierde Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming in Beltrum vormde 23 december 2018 het decor voor een jubileumconcert van het Beltrums Mannenkoor, een koor dat in 2019 dertig jaar bestaat. Het Beltrums Mannenkoor kreeg muzikale ondersteuning van zanggroep Rhumtas uit Beltrum, pianist Frank Sterenborg met zijn band, en een groep blazers van het harmonieorkest Concordia. De ZSOM zendt deze week het tweede deel uit.

ZSOM Regiojournaal
Nogmaals terug naar het nieuws en actualiteiten uit de regio.

Midwinterhoornwandeling
De negende Midwinterhoornwandeling Beltrum startte dit jaar voor het eerst bij Erve Huusker aan de Spilmansdijk. De midwinterhoornbloazers van 't Slat hadden een prachtige route door allerlei natuurparadijsjes uitgezet met een achttal 'bloaspunten'. Bij de finish, ook bij Erve Huusker, speelde een harmonicaband.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant