Arno Doppen van Hair Effects en More Effects en Carlijn van Hoogmoed van House of Beauty openen vrijdag de deuren voor het publiek. Foto: Kyra Broshuis
Arno Doppen van Hair Effects en More Effects en Carlijn van Hoogmoed van House of Beauty openen vrijdag de deuren voor het publiek. Foto: Kyra Broshuis

Naast Hair Effects en House of Beauty nu ook More Effects

Algemeen

Aanstaande vrijdag 1 februari open huis

Door Kyra Broshuis

GROENLO - Arno Doppen van Hair Effects op de Markt in Groenlo is altijd bezig met bedenken én uitvoeren van nieuwe ideeën. Zo komt onder andere het succesvolle City of Taste uit zijn koker. Het nieuwste idee van Arno is het verbinden van zijn kapsalon en House of Beauty met zijn nieuwe modezaak More Effects, direct naast de kapsalon.

Binnendoor naar de kledingzaak
“Er komt binnen een doorgang tussen de twee panden zodat klanten vanuit de kapsalon heel makkelijk naar de kledingzaak kunnen lopen en vice versa. De doorgang is zo gemaakt dat er echter geen zicht is op de klanten”, vertelt Arno. De verbouwing verloopt volgens plan en aanstaande vrijdag kan iedereen een kijkje komen nemen. De kapsalon Hair Effects en de schoonheidssalon van Carlijn van Hoogmoed House of Beauty zijn dan niet in bedrijf. “Die twee zaken hebben we ook meegenomen in de verbouwing zodat er straks één geheel ontstaat. Hair Effects en House of Beauty zijn al één en daar wordt More Effects nu aan toegevoegd.”

Van top tot teen
Dit totaalconcept, waarbij drie zaken onder één dak zitten, is nieuw in de regio, maar niet in het hoofd van Arno. “Ik loop al 25 jaar met dit plan rond maar het ontbrak me altijd aan ruimte. Met het vertrek van de vorige huurder, kwam de naastgelegen ruimte vrij en ik heb de kans meteen gegrepen. Het is leuk dat mensen nu al zo enthousiast reageren; iedereen is heel nieuwsgierig. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat werken. Onze klanten kunnen zich straks van top tot teen laten verzorgen. Haar, make-up, schoonheidsverzorging én kleding. In principe kun je hier een totale metamorfose ondergaan. Daar heb ik ook wel wat ideeën over en die zal ik later via social media bekend maken.”

Mooie merken
More Effects is qua ruimte niet zo groot en daarom let Arno heel nauwkeurig op de items die hij in de zaak wil verkopen. “Ik wil de winkel niet volstouwen maar het juist heel overzichtelijk houden. Modieuze dameskleding en accessoires in de stijl casual chic. Ik heb gekozen voor merken die verder niet te koop zijn in dit gebied, zoals Given, Love & Devine en Culture. Hele mooie merken die staan voor goede kwaliteit.”

Goede sfeer
Voor Arno en zijn collega’s is het heel belangrijk dat de sfeer gehandhaafd blijft. “Daar staan we om bekend, alles gaat hier heel ontspannen en gemoedelijk. Ondanks de drukte die er soms heerst. Aandacht en tijd voor de klant is voor ons heel vanzelfsprekend en dat voeren we uiteraard ook door bij More Effects.” Aanstaande vrijdag 1 februari is er open huis van 15.00 tot 20.00 uur in alle drie de zaken. Hair Effects, House of Beauty én More Effects zijn gevestigd aan de Markt 7 en 7a in hartje Groenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant