Het vorige podium bij de Sportverkiezing Oost Gelre. Foto: PR
Het vorige podium bij de Sportverkiezing Oost Gelre. Foto: PR

Wie verdient volgens u de Sportprijs 2019?

Algemeen

OOST GELRE - Welke sporter of sportteam of sportvrijwilliger verdient het volgens u om in de spotlights gezet te worden op het podium tijdens Koningsdag? Stuur vóór 10 februari een mail naar info@sportverkiezingoostgelre.nl en nomineer uw favoriete sporter of sportploeg of vrijwilliger!

Jaarlijks organiseert de Sportverkiezingsraad de Sportverkiezing van de Gemeente Oost Gelre. Tijdens de Sportverkiezing worden sporters, sportteams en sportvrijwilligers die een buitengewone prestatie hebben geleverd in het zonnetje gezet. Ongetwijfeld zijn er in het bijna afgelopen jaar 2018 weer opmerkelijke prestaties geleverd door sporters en sportploegen uit onze gemeente. Tijdens de Sportverkiezing wordt er uit verschillende genomineerden een Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sporttalent van het jaar gekozen. Tevens wordt de prijs voor Vrijwilliger van het jaar uitgereikt.

De organisatie van de sportverkiezing is in handen van de Sportverkiezingsraad, die nauw samenwerkt met de gemeente Oost Gelre. De raad bestaat uit een aantal vertegenwoordigers van sportverenigingen uit de gemeente. De sportverkiezing wordt jaarlijks gehouden tijdens Koningsdag op 27 april op de Markt in Lichtenvoorde.

Alle sportverenigingen in de gemeente Oost Gelre worden aangeschreven met het verzoek genomineerde(n) van hun vereniging voor te dragen. Maar ook u, inwoner van de gemeente Oost Gelre, wordt gevraagd om uw mening!. Kent u dus sporters, woonachtig in de gemeente Oost Gelre, waarvan u vindt dat ze een opmerkelijke sportprestatie hebben geleverd in 2018, nomineer ze dan door een mail te sturen naar info@sportverkiezingoostgelre.nl. Wilt u iemand nomineren, dan dient u zijn of haar naam door te geven, de sport waarin de prestatie is geleverd en wat er gepresteerd is. U kunt dit doen tot en met 10 februari 2019.

Op het moment dat alle genomineerden bekend zijn, zal er een artikel in zowel de Groenlose Gids als de Elna verschijnen. Hierin zullen de genomineerden aan u worden voorgesteld. Uit deze genomineerden worden per categorie de winnaars gekozen. Uiteraard kunt u te zijner tijd zelf ook een stem uitbrengen voor de Publieksprijs.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant