Waar verstoppen we het lijk? Foto: DITO/Linda van der Berg
Waar verstoppen we het lijk? Foto: DITO/Linda van der Berg

Een rijk lijk

Algemeen

DITO brengt komische thriller

GROENLO - Toneelvereniging D.I.T.O. brengt op donderdag 28, vrijdag 29 en zondag 31 maart de komische thriller 'Waar verstoppen we het lijk?' op de planken. Het stuk is geschreven door Peter van den Bijllaardt.

De voorstellingen op de donderdag en vrijdag zijn avondvoorstellingen en beginnen om 20.00 uur. De zondagvoorstelling is 's middags, aanvang 14.30 uur. Plaats van handeling is elke keer de theaterzaal van De Mattelier.

De toeschouwer komt terecht in het pension van Mirjam. Vanaf het moment dat er zich daar een nieuwe gast meldt, gaat er van alles mis. Ineens zitten Mirjam en haar klusjesman Sjors met een lijk, dat ook nog eens veel geld bij zich heeft. Daarom besluiten ze het lijk te verstoppen, maar dan gaan andere gasten zich ermee bemoeien en wordt het een dolle boel met onmogelijke situaties, leugens en spanning.
Kaartjes voor de toneelvoorstelling kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij www.demattelier.nl, slijterij Antonius en via de website www.dito-groenlo.nl. Op de website is ook meer informatie te vinden over het toneelstuk en de vereniging.
Plaats bespreken is mogelijk op zaterdag 23 maart bij De Mattelier van 11.00 tot 11.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant