Paaspop Zieuwent: paasvuur en veel meer. Foto: Martijn Koolmees
Paaspop Zieuwent: paasvuur en veel meer. Foto: Martijn Koolmees

Internationaal en regionaal talent op PaasPop Zieuwent

ZIEUWENT - De veertigste editie van PaasPop Zieuwent wordt een bijzondere. De organisatie zet de stijgende lijn van vorig jaar door en komt met het meest gevarieerde programma ooit. Iedere muziekliefhebber komt aan zijn trekken dit jaar tijdens PaasPop in Zieuwent.

De aankomende editie van PaasPop Zieuwent staat bol van diversiteit. Verschillende muziekstijlen van verschillende muzikanten uit verschillende landen zullen elkaar ontmoeten aan de Rouwhorsterdijk in Zieuwent op 20 en 21 april 2019.

Zaterdag 20 april
Op zaterdagavond presenteert de organisatie een veelbelovend programma met Suzan & Freek, het welbekende duo. Nu deze week hun eigen hit 'Als het Avond is' de top 10 is binnengestormd kunnen we niet meer om het succes van dit duo heen. Tijd om ze uit te nodigen voor een thuiswedstrijd. Daarna zal één van Europa's beste Queen-tribute bands zorgen voor een ode aan Queen: The Vipers uit Italië. Een unieke kans voor Queen-fans om oude tijden opnieuw te beleven. Kees van Hondt zal de avond in stijl afsluiten. De organisatoren raden aan om hem vooral even te googelen om een indruk te krijgen met welke gekkigheid men te maken krijgt.

Zondag 21 april
Eerste Paasdag staat traditiegetrouw in het teken van saamhorigheid en gezelligheid voor alle leeftijden. Net als vorig jaar is de start om 18:00 uiur met de Paaspop Kinderdoemiddag. Rond 20.00 gevolgd door het traditioneel ontsteken van het Paasvuur. Daarna zet het feest zich voort op het festivalterrein met medewerking van Hot Stuff en The Juliets (België). Suzan en Freek zijn niet de enige succesvolle regionale talenten op PaasPop Zieuwent. Julien Raasing, beter bekend als Jay Reeve heeft ook een thuiswedstrijd. Jay Reeve sluit PaasPop Zieuwent knallend af: voor het eerst in de geschiedenis een uur lang hardstyle!
De ticketverkoop gaat enorm hard. Om zeker te zijn van kaartjes kan men ze nu al bestellen via paaspop-zieuwent.nl/tickets. Tot 1 april betaalt men voor de zaterdag tien euro; daarna wordt de prijs verhoogd naar vijftien euro. De zondagkaart is en blijft te koop voor vijf euro.

Ondernemerscafé
Na het succes van de eerste editie van Ondernemerscafé, keert dit onderdeel van PaasPop Zieuwent terug in 2019 op zaterdag 20 april. Achter de schermen is men druk bezig om er een prachtige avond van te maken. Alle ondernemers zijn van harte uitgenodigd om kennis te maken en van gedachten te wisselen met collega-ondernemers uit de regio. Info en tickets op paaspop-zieuwent.nl/ondernemerscafe.

Meer berichten