Brigitte opent met kleindochter Noa (11 maanden) de nieuwe Brini. Foto: Kyra Broshuis
Brigitte opent met kleindochter Noa (11 maanden) de nieuwe Brini. Foto: Kyra Broshuis

Vernieuwde Brini feestelijk geopend

GROENLO- Na een interne verbouwing én het betrekken van de naastgelegen winkelruimte heeft Brini ruim 220 m2 extra winkelruimte.

Door Kyra Broshuis

De winkel is helemaal nieuw ingericht en dat dat het werk is van een professionele stylist, is duidelijk te zien. Het interieur is warm en sfeervol. Eigenaresse Brigitte Nibbelink (bijna 50) is blij met de verandering. “We hebben nu veel meer ruimte en hebben het assortiment flink uitgebreid. Met woondecoratie maar ook met de dameskleding voor de wat grotere maten. Maat 38/40 is echt niet de gemiddelde maat in Nederland. Veel dames willen graag hippe en draagbare kleding in een grotere maat, bij ons is er volop keuze.”

Laagdrempelig
Brini startte in oktober 2014, toen nog aan de overkant van de straat en met hoofdzakelijk decoratieartikelen en sieraden. Later kwam daar ook kleding bij. De winkel werd al snel te klein en in oktober 2016 verhuisde Brigitte met haar winkel naar de overkant. Het enorme van succes van Brini heeft haar overvallen. “Ik wilde heel graag iets voor mezelf maar heb in eerste instantie wel mijn baan aangehouden. Dat het zo snel is gegroeid, had ik nooit verwacht. Ik heb al snel mijn vaste baan opgezegd en inmiddels hebben we twee vaste medewerkers en twee weekend/vakantiekrachten in dienst.” Nog meer plannen voor uitbreiding heeft Brigitte niet. “Voorlopig is het wel klaar. Ik vind het vooral belangrijk om de laagdrempeligheid van de winkel te behouden en regelmatig een nieuwe collectie te kunnen bieden. Iedereen is hier van harte welkom en gelukkig voelen de mensen dat ook aan.”

Brini aan de Beltrumsestraat 20 in Groenlo biedt woonaccessoires, kleding, cadeauartikelen, sieraden en andere accessoires. De winkel is geopend op dinsdag tot en met zaterdag en heeft ook een eigen webshop.


www.brini.nl

Meer berichten