Rap en Snel opnieuw goed vertegenwoordigd in de topplaatsen

GROENLO - Een aantal turnsters van Rap en Snel heeft hun tweede wedstrijd geturnd voor plaatsing in de finales van de districtskampioenschappen. De wedstrijden vonden plaats in Didam.

In de categorie Pupil 1 districtsniveau 1 verschenen Coot Porskamp en Isa Kruip op de wedstrijdvloer. Na de verschillende oefeningen zat er voor beiden een podiumplek in: Coot werd met 53,4 punten zelfs eerste en Isa eindigde met 51,225 punten op de derde plaats.
Maud Schuurmans, Celine Gebbink en Xenna Miggelbrink kwamen uit in hun categorie Junior 4e divisie en Anouk Wolters in de categorie Jeugd 2 4e divisie. In de eindklassering wist Maud met 45,2 punten de gouden plak binnen te slepen en konden Celine met 43,75 en Xenna met 43,65 punten een goede vierde en vijfdee plaats veroveren. Anouk wist de einduitslag te behalen met 40,45 punten en een negende plek.
In de tweede wedstrijd liet Lily van Dijk haar oefeningen zien. Na de brug, balk, vloer en sprong, eindigde ze op een dertiende plaats.
In de laatste wedstrijd kwam Emma Hofstra uit. In totaal heeft ze 48,45 punten bij elkaar geturnd, goed voor een negende plaats in het eindklassement van deze wedstrijd.

Meer berichten