ZSOM programma week 9

Algemeen

GROENLO - Iedere week wordt het tv-programma van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo. In week 9 staan de volgende programma's gepland.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 houdt de ZSOM mensen op de hoogte van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

De 60ste revue van Allo Jannaô
Op 16 maart aanstaande maakt de ZSOM wederom opnames van het Haaksbergse revuegezelschap Allo Jannaô. Iedere twee jaar brengt dit gezelschap een nieuwe revue op de planken in theater De Kappen te Haaksbergen. Dit jaar is het thema 'De Weend met…' Om alvast in de stemming te komen, gaat de ZSOM terug naar de 60ste revue, die werd opgevoerd op 11 maart 2017. Met die revue 'Wie stokkert de boele op!' probeerde het gezelschap het publiek op een plezierige manier wakker te schudden. Zang, sketches en dans wisselen elkaar af en het publiek had een onvergetelijke avond. Deze week het laatste deel

ZSOM Regiojournaal
Nogmaals terug naar het nieuws en de actualiteiten uit de regio.

Carnavalsoptocht Groenlo 2018
Al meer dan 30 jaar maakt de ZSOM tv-opnames van de carnavalsoptocht Groenlo. Op 3 maart 2019 trekt wederom dit bonte spektakel door het centrum van de vestingstad. Om alvast in de stemming te komen bij de ZSOM deze week het tweede deel van de carnavalsoptocht Groenlo 2018.

Op de website van de ZSOM is het Weekjournaal te zien. Ook verschillende reportages zijn online beschikbaar.


www.zsom.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant