Het echtpaar Henk en Carla Goossens met de ontvangen oorkonde, behorende bij de titel Hofleverancier. Foto: Theo Huijskes
Het echtpaar Henk en Carla Goossens met de ontvangen oorkonde, behorende bij de titel Hofleverancier. Foto: Theo Huijskes

Goossens Tweewielers Hofleverancier van CV De Knunnekes

Algemeen

Eerbetoon vanwege grote mate van betrokkenheid

Door Theo Huijskes

GROENLO - Als blijk van een grote mate van betrokkenheid bij de Groenlose carnavalsvereniging De Knunnekes is Goossens Tweewielers aan de Ruurloseweg benoemd tot nieuwe Hofleverancier van de Grolse carnavalsclub. Directie en personeel van Goossens werden afgelopen vrijdagmiddag verrast door een grote delegatie van De Knunnekes onder aanvoering van Prins Ivo I en adjudant Mark, alsmede president Maarten Kooiker en vorst Miquel Porskamp.

Kooiker en Porskamp, tevens bestuursleden van CV De Knunnekes, gaan daarbij in een korte toespraak in op de medewerking die men jaarlijks ondervindt van de rijwielenzaak. "Een en ander is met name afgestemd op de feestvierende jeugd, die onder andere deel uitmaakt van het gezinscarnaval. Ten behoeve van de door de jeugdcommissie van De Knunnekes binnen alle basisscholen in Groenlo georganiseerde kleurplatenwedstrijd, worden ieder jaar door de firma Goossens een tweetal fonkelnieuwe fietsen als prijzen beschikbaar gesteld", aldus Miquel Porskamp. Aangevuld door Maarten Kooiker met de woorden "Op een nieuwe fiets moet je het leren!", alsmede met de opmerking dat dergelijke sponsoren voor de vereniging van onschatbare waarde zijn.
Vervolgens wordt onder een ovationeel applaus de bij het zijn van Hofleverancier behorende oorkonde, alsmede het aan de gevel van het bedrijf te bevestigen bijbehorende plaatje uitgereikt aan het echtpaar Henk en Carla Goossens. Om het aspect jeugdcarnaval hierbij extra te onderstrepen, worden bij de overhandiging ook de op dat moment nog regerende jeugdprins Teus en jeugdadjudant Maartje betrokken.

Goossens Tweewielers is inmiddels de vijftiende Hofleverancier van CV De Knunnekes. Met de toekenning van dit eerbetoon is begonnen in het jaar 2013, toen er drie Grolse bedrijven hiervoor in aanmerking kwamen: Toyota Kormelink, Veld Koeltechniek en de Rouwmaat groep.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant