Het pand van Countus aan de Barkenkamp in Groenlo. Foto: PR
Het pand van Countus aan de Barkenkamp in Groenlo. Foto: PR

Countus, actief in de Achterhoek

Algemeen

ACHTERHOEK - 'Ambitie is de eerste stap naar succes, de tweede stap is actie!' Dit is het motto van de medewerkers van Countus Groenlo en zij brengen dit graag over op hun klanten.

Countus is een advies- en accountantskantoor met meer dan twintig vestigingen in Nederland, waaronder ook het kantoor in Groenlo. "Wij zijn met onze dienstverlening voornamelijk actief in de agrarische sector, maar wij bedienen ook particulieren en de MKB-markt. Onze dienstverlening is breed en juist dat maakt ons uniek! Tijdens speciale themabijeenkomsten laten wij u graag kennismaken met dit totaalpakket. Zo organiseren wij jaarlijks een melkveehouderijavond, maar hebben wij recent ook een bijeenkomst georganiseerd over het thema: '(nog) geen bedrijfsopvolging'", aldus het team van Countus. "Dat wij er ook voor particulieren zijn laten wij op de donderdagavonden in maart zien, door inloopavonden rondom de aangifte inkomstenbelasting te organiseren. Op deze avonden is een ieder van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen met vragen over de inkomstenbelasting. De data hiervoor zijn: 7, 14 en 21 maart van 17.30 tot 20.30 uur aan de Barkenkamp 5 te Groenlo."

Een ander evenement vindt dit jaar plaats op donderdag 16 mei bij de Radstake. Deze avond onderscheidt zich van de andere avonden die Countus organiseert, omdat dit geen informatieve avond is over de dienstverlening, maar een feestavond. In 2019 is Countus namelijk tien jaar actief in de Achterhoek, een mijlpaal waar het bedrijf trots op is. Het tienjarig jubileum wordt dan ook graag samen met de klanten en relaties gevierd, om vervolgens verder te bouwen: op weg naar het volgende lustrum.

Wie wil kennismaken met Countus, is van harte welkom op het kantoor aan de Barkenkamp 5 in Groenlo, telefonisch bereikbaar via 0544 820 900. "Van harte welkom; we inspireren en motiveren je graag om kansen te benutten en dromen te ontwikkelen!", aldus het Countus-team.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant