NLdoet bij Scouting Groenlo

GROENLO - Op zaterdag 16 maart worden er in het kader van NLdoet weer allerlei werkzaamheden uitgevoerd op het terrein van Scouting Groenlo.

Het terrein ligt aan de Gasthuisstraat in Groenlo en bestaat uit veel groen, water en een aantal gebouwen. Het doel van deze dag is met name de leiding en de begeleiding te ontlasten van het uitvoeren van dit soort werkzaamheden. Wanneer alle klussen gedaan zijn, kunnen de jeugdleden tijdens de opkomsten weer optimaal gebruik maken van De Pol, zoals het terrein ook wel genoemd wordt. Aanstaande zaterdag worden onder andere de dakgoten schoongemaakt, het terrein wordt voor zover mogelijk blad- en onkruidvrij gemaakt, er wordt gesnoeid en opgeruimd en de welpen gaan vanuit een boot de gracht schoonmaken.

Ook helpen?
Natuurlijk zijn er altijd extra vrijwilligers welkom die op zaterdag de 16de willen helpen om het terrein en de gebouwen een opknapbeurt te geven. Voor zowel links- als rechtshandigen zijn er de gehele dag voldoende klussen te doen. Wanneer iemand eventueel een dagdeel kan komen helpen is dat uiteraard ook fijn, laat Scouting weten. Er wordt voor koffie, thee en een broodmaaltijd gezorgd.
De dag start om 8.30 uur, de lunch is gepland om 12.30 uur en rond 16.15 uur worden de werkzaamheden afgesloten met een hapje en een dra

Aanmelden kan via www.nldoet.nl, marcooverbekking@zonnet.nl of 0544-463661.

Meer berichten