Kudoavond en Karaokemiddag in Taste

Siberia. Foto: PR
Siberia. Foto: PR (Foto: Picasa)

GROENLO - In het weekend van 23 en 24 maart is er weer volop muzikale activiteit bij Rockcafé Taste in Groenlo. Zaterdagavond is er KUDO en zondagmiddag karaoke.

De KUDO-avonden zijn bedoeld voor bands die: de oefenruimte uit willen, een try-out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen. Met deze keer de volgende drie bands.
Explicit Content is een pop/rock-coverband uit de Achterhoek. Ze komen allemaal uit de omgeving van Olburgen. De line-up: Bas Schippers (drums), Dave Gabeler (gitaar), Hans van der Weegen (basgitaar) en Anneliese Brussaard (zang). Het repertoire varieert van Amy Macdonald tot de Foo Fighters, van Golden Earring tot Anouk en van Soundgarden tot Survivor. Explicit Content is ontstaan na Niesselt Valley Pop 2016 in Olburgen, waar muzikanten uit de omgeving in wisselende samenstelling een avondvullend programma verzorgden. Daar hadden ze hun eerste podiumervaring en dat beviel goed. Ze besloten zelf een bandje op te richten. Twee jaar later hebben ze een setlist van meer dan dertig nummers, die nog steeds groeit.
Rooftop Rejects is een band uit Hengelo en Deventer en de leden zijn 25 en 29 jaar. Ondanks dat ze al een paar jaar bezig zijn met repeteren hebben ze slechts één optreden gehad. De invloeden zijn bands als Muse, Blink 182, Wolfmother en The Wombats én absurde humor. Ze spelen vooral eigen werk.
Siberia maakt pakkende indie-poprock vol eigenwijze gitaren, stuwende ritmes en verhalende teksten. Eerlijke songs met een heldere en sfeervolle eigen sound. In het najaar van 2011 begon er een muzikale samenwerking in een ijskoude en tochtige loods in de omgeving van Arnhem. Na vele jamsessies en uitbreiding van de groep ontstond uiteindelijk Siberia in de volgende bezetting: Jasper (zang), Marijn (gitaar), Remy (gitaar), Roy (drums) en David (bas). Na een aantal jaar hard werken, experimenteren en koers bepalen, beschikt Siberia over een veelzijdige set aan eigen werk. Eind 2018 staat de release van hun eerste EP 'Punches' gepland.
De aanvang van de KUDO-avond is 21.30 uur, de entree is gratis.

De zondag erna, 24 maart, is er de inmiddels goed aangeslagen en hele gezellige karaokemiddag. Marion en Ronald nodigen iedereen uit: "Kom gezellig aan, pak de microfoon en voel je een echte Hazes of Bon Jovi. Je kunt je verkleden: pruiken, hoeden, brillen, jasjes etc. zijn aanwezig. Veel lol en fanatiek meedoen, dat is het succes van een karaokemiddag." En bij Taste hebben ze inmiddels gemerkt dat na een paar biertjes de schroom echt van iedereen afvalt. Aanvang 16.00 uur en ook hier geldt entree vrij.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden