Tijdens de repetitie. Foto: PR
Tijdens de repetitie. Foto: PR

Waar verstoppen we het lijk?

Waar verstoppen we het lijk?

GROENLO - Wie is het? Wie heeft het gedaan? Wie wil er wie verstoppen? Wie is niet wie hij zegt dat hij is, of zij zegt dat zij is? Waar is de tas gebleven? Over ongeveer een week zal op al deze vragen het antwoord gegeven worden.

Ook benieuwd wat er allemaal gebeurt in het pension van Mirjam? Kom dan donderdagavond 28 maart, vrijdagavond 29 maart of zondagmiddag 31 maart kijken in De Mattelier. Niet zolang wachten? Ga dan naar de Facebookpagina van Dito Groenlo, daar worden elke week al enkele personages voorgesteld. De afgelopen week waren dat bijvoorbeeld de Engelse Betty en Frouke uit Friesland. Betty, op toneel gezet door Geraldine, geniet van haar verblijf in het pension, maar komt vooral te pas en te onpas binnen om haar glaasje gevuld te houden. Ursula speelt Frouke, een nieuwsgierige Friese dame, die graag en veel kletst en zich overal mee bemoeit. Lieve dames, maar ... is een van hen het? Wie heeft het gedaan?

Kaarten zijn te koop via De Mattelier, bij slijterij Antonius in Groenlo of via dito-groenlo.nl. De kaarten kosten 7,50 euro per persoon.

Meer berichten