De ondergrond van veld 1 wordt in gereedheid gebracht voor een nieuwe kunstgrasmat. Foto: Theo Huijskes
De ondergrond van veld 1 wordt in gereedheid gebracht voor een nieuwe kunstgrasmat. Foto: Theo Huijskes

Start vervanging kunstgras op sportpark Den Elshof

Algemeen

Door Theo Huijskes

GROENLO - Sedert maandag 18 maart wordt er dagelijks gewerkt aan de vervanging van het kunstgras op het sportpark Den Elshof. Zoals bekend behelst de gehele, circa vier weken durende operatie het vernieuwen van de toplaag op het hoofdveld en veld 1, alsmede op het pupillenveld oftewel de Marveld-Arena. Het project op het sportcomplex van S.V. Grol wordt uitgevoerd door het Groenlose bedrijf Rolugro Pitch Equipment BV.

De planning met betrekking tot de werkzaamheden zijn dusdanig opgesteld dat veld 1 in het weekend van 23 en 24 maart weer bespeelbaar was voor competitiewedstrijden. In hetzelfde weekend was ook de Marveld-Arena weer beschikbaar voor trainingen en wedstrijdjes. Met de vervanging van het kunstgras op het hoofdveld wordt op maandag 1 april een begin gemaakt. Dit veld is dientengevolge in het weekend van 6 en 7 april niet beschikbaar. Dit betekent dat de thuiswedstrijd van Grol 1 tegen FC Trias 1 op zondag 7 april op veld 1 in plaats van het hoofdveld zal worden gespeeld. Indien de weersomstandigheden geen roet in het eten gooien, is het hoofdveld in het weekend van 13 en 14 april weer beschikbaar.

Ten behoeve van de trainingen van alle selectie- en overige teams, is er deze weken een aangepast trainingsschema van toepassing. Zie daarvoor de site www.svgrol.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant