Nieuws van de Seniorenvereniging Groenlo

GROENLO - De Groenlose Seniorenvereniging kijkt terug op een geslaagd optreden vorige week en heeft ook al weer verschillende zaken op het programma staan.

Dinsdag 2 april was er voor de leden een optreden van het Zelhemse duo Een & Ander. Het werd een goed bezochte en gezellige middag waarop ook veel gelachen werd. Eric en Anita brachten muziek, daarbij verschillende instrumenten bespelend, en cabaret. Grappen, meezingers en een polonaise: het optreden bleek een schot in de roos.

Dinsdag 7 mei komt Henk Lammers foto's, films en verhalen presenteren over zijn trots, zijn natuurtuin. Locatie: City Lido, de Pelikaan. Aanvang: 14.30 uur.

Op dinsdag 8 oktober is het jaarlijkse busreisje van de Seniorenvereniging. Dit keer gaat het richting Haps, Millingen a.d.Rijn en Kleef . De interesse van de leden voor deze reis is nu al zo groot, dat er een dubbeldekker geregeld is. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus wie nog mee wil moet snel zijn.

Informatie over de vereniging en haar activiteiten is te verkrijgen bij T. Giezen, telefoon 06-57533626, of M. Peters, telefoon 06-30891680.

Meer berichten