Mirjam van Erp leest eigen verhalen voor bij Wiegerink. Foto: Mark Ebbers
Mirjam van Erp leest eigen verhalen voor bij Wiegerink. Foto: Mark Ebbers

Frisse derde City of Taste

GROENLO - De derde editie van City of Taste vond plaats op een zaterdagavond dat de temperatuur vervaarlijk dicht richting nul graden ging. Dat weerhield honderden bezoekers er niet van zich - vaak met een glas wijn in de handen - van de ene naar de andere deelnemer te begeven. Ruim dertig Groenlose winkeliers en andere ondernemers schonken wijn en brachten ander vermaak: een hapje, muziek, een demonstratie of een lezing.

Zo had Boekhandel Wiegerink Jos ten Hoopen als muzikale gast. Hij speelde accordeon en zong en werd daarbij begeleid door een eveneens vakkundig gitarist/zanger. Hun muziek werd afgewisseld door Mirjam van Erp, die eigen verhalen voorlas.

City of Taste werd - geïnitieerd door Arno Doppen - voor het eerst in 2017 gehouden. Bedrijven en andere organisaties kunnen zich op een originele manier presenteren aan het publiek. De 'rode draad' is een wijnproeverij: met een passe-partout en een wijnglas (dat mee mag op straat) kunnen de bezoekers de verschillende deelnemende locaties af. Na afloop is er op een centrale locatie een afterparty, dit maal bij Wissink.

Meer berichten