The Greyhound Barbershopsingers uit Winterswijk te gast bij het jaarconcert van Inter Nos. Foto: PR
The Greyhound Barbershopsingers uit Winterswijk te gast bij het jaarconcert van Inter Nos. Foto: PR

Inter Nos Groenlo op weg naar het 75-jarig bestaan

Jaarconcert op donderdag 25 april in City Lido

GROENLO - Mannenzangvereniging Inter Nos uit Groenlo is een club die gedurende een kalenderjaar met de regelmaat van de klok van zich laat horen. Wanneer het niet is op zanggebied, dan is het wel anderszins, zoals op donderdag 30 mei a.s. (Hemelvaartsdag) wanneer men op een facilitaire manier een aandeel levert aan het succes van het Open Achterhoeks Dweilorkesten Kampioenschap, dit jaar de 24ste achtereenvolgende editie. Naast het traditionele jaarconcert, dat op donderdag 25 april aanstaande in de theaterzaal van City Lido wordt gehouden, kijkt men ook nu al vooruit naar de viering van het 75-jarig bestaan in 2021.

Tussen alle activiteiten door, doet Inter Nos er ook alles aan om jonge zingende leden aan zich te binden. In het verlengde daarvan worden regelmatig open repetitieavonden gehouden, waarbij belangstellende jonge zangers van harte welkom zijn. De gebruikelijke wekelijkse repetitie in het Grolse City Lido vindt standaard plaats op de donderdagavond. Ook daarbij zijn belangstellende zangers van harte welkom om een kijkje te nemen.

De naar aanleiding van diverse repetities geboekte resultaten zijn derhalve op 25 april te beluisteren. De aanvang van het concert is 20.00 uur en de zaal bij City Lido is open vanaf 19.30 uur. Inter Nos treedt deze avond niet alleen op. Er zal namelijk ook een gastoptreden worden verzorgd door The Greyhound Barbershopsingers uit Winterswijk. Dit mannenkoor onder leiding van Johan Klein Nibbelink brengt een zeer verrassend repertoire ten gehore, dat met name zal bestaan uit barbershopsongs, afgewisseld met een closeharmonynummer. Inter Nos zelf gaat eveneens voor een gevarieerd programma en staat bij de uitvoering daarvan weer onder leiding van dirigente Esther Gotink-van der Heijden en het koor wordt als vanouds begeleid door Grollenaar Joop Abbink op piano.                                                

Tijdens de pauze zal er weer een verloting worden gehouden met diverse mooie prijzen en na afloop is er gelegenheid om deel te nemen aan een afsluitend gezellig samenzijn.

Meer berichten