ZSOM week 17

GROENLO - Iedere week wordt het tv-programma van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo.

Op bezoek bij …
Mart Martorell in Laren bij Lochem. Mart heeft een kunst- en sierglasblazerij. Hij kent alle facetten van het glasblazersvak en weet hier boeiend over te vertellen. Er worden regelmatig workshops en demonstraties gehouden waarin deze facetten uitgebreid aan bod komen. Met veel oefenen heeft Mart van zijn werk een hobby gemaakt en van zijn hobby weer zijn beroep. Hij maakt nu de meest veelzijdige ontwerpen uit glas. In de impressie een interview door Wilma Gockel met als cameraman Harry Langenberg.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 wordt men op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio.

Musical Shrek
De Musicalfabriek Groenlo startte in 2018 met kinderen van 7 tot 18 jaar om de musical Shrek op te kunnen voeren. Na maanden musicalles, oefenen en repeteren werd op 17 maart een succesvolle musical in De Mattellier neergezet. De ZSOM heeft ook hier opnames van gemaakt en deze week wordt het eerste deel daarvan uitgezonden.


www.zsom.nl

Meer berichten