Wandeldriedaagse Groenlo editie 2019

Algemeen

GROENLO – De al jaren bekende Groenlose Wandeldriedaagse is weer in aantocht. Op 22, 23 en 24 mei wordt de driedaagse gehouden, georganiseerd door de Stichting Wandel en Beleef Groenlo. Het evenement is bedoeld voor iedereen: jong en oud, basisschoolkinderen, ouders, verenigingen, buurten, vriendengroepen en ook voor de individuele wandelaar.

"Onder de basisschoolkinderen leeft de driedaagse enorm en dat zien we duidelijk terug in de grote opgaves die we van de scholen ontvangen. Dit zorgt er bij ons als Stichting weer voor dat we ons blijven inzetten voor deze jaarlijkse traditie", aldus een woordvoerder van de organisatie. "De routes zijn weer gecontroleerd en de laatste puntjes worden de komende weken nog op de i gezet."
Om te vervolgen met een oproep: "Het is altijd weer een klus om genoeg vrijwilligers te vinden die bereid zijn om een paar uurtjes te helpen, vooral op de vrijdag. Voor dit jaar hebben we gelukkig weer alles rond gekregen. Maar mocht iemand in de toekomst willen helpen als bijvoorbeeld verkeersregelaar of voor de organisatie dan vernemen wij het graag."

Zoals de laatste jaren gebruikelijk start de Wandeldriedaagse op de woensdag en is de feestelijke intocht op vrijdagavond met medewerking van Windkracht 11. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: drie, vijf en tien kilometer. De start en finish is alle dagen op de Maliebaan bij de Muziekkoepel. Er kan tussen 18.00 uur en 18.30 uur gestart worden en bij terugkomst staat er wat te drinken klaar. Voor iedere dag is er ook weer een versnapering onderweg geregeld. Op vrijdagavond is de binnenkomst via de Beltrumsestraat, de Markt en deNieuwestraat naar de Maliebaan. Die avond is de Beltrumsestraat tijdelijk afgesloten voor verkeer in verband met de intocht.

Voor meer informatie: Anke Vrijdag, 06-10569824, vrijdaghansanke@hetnet.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant