Foto: PR Muziekvereniging Groenlo
Foto: PR Muziekvereniging Groenlo

Open repetitie Muziekvereniging Groenlo

Algemeen

GROENLO - Muziekvereniging Groenlo houdt op maandagavond 20 mei een open repetitie voor kinderen die een muziekinstrument willen leren bespelen. Zij kunnen zich deze avond opgeven voor muziekles voor een blaasinstrument of slagwerk. Deze open repetitie is bedoeld voor kinderen vanaf groep 4 en hoger.

Op het moment dat kinderen zich opgeven voor muziekles, volgen zij de eerste tijd individueel (blaasinstrumenten) of in een klein groepje (slagwerk) muziekles. Als de kinderen enige tijd les hebben gevolgd, kunnen zij doorstromen naar één van de jeugdafdelingen.

Vier afdelingen
Muziekvereniging Groenlo heeft verschillende groepen. Het orkest met de naam 'Eigenwijs' is voor kinderen die ruim een half jaar muziekles hebben gevolgd; zij leren in deze groep samen te spelen. Na ongeveer twee jaar gespeeld te hebben in 'Eigenwijs' kunnen zij doorstromen naar de 'Muziekfabriek'. Er zijn twee jeugdslagwerkgroepen onder de naam 'Snuffle'.

Luisteren en proberen
Tijdens de open repetitie is te zien en te beluisteren hoe de Muziekfabriek muziek instudeert. Daarna krijgen de kinderen de gelegenheid om diverse instrumenten te proberen en vragen te stellen.

De open repetitie is op 20 mei van 18.30 tot 19.30 uur in De Mattelier aan de Mattelierstraat 19 in Groenlo.


jeugd@muziekvereniginggroenlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant