BV Grol speelt gelijk tegen BC Union Goor

Algemeen

GROENLO - Maandag 6 mei speelden de badmintonners van BV Grol uit tegen BC Union Goor. Thuis had Grol de wedstrijd tegen dit team gewonnen met 5-1, maar dat was met een andere dame en twee andere heren. Ook de tegenstander had een andere dame ingezet. De punten werden gedeeld.

De herendubbel, met Maurice en Dave, werd in een driesetter gespeeld, de winst was voor BV Grol. De damesdubbel met Karine en Anke werd ook in een driesetter gespeeld, maar met een klein verschil verloren. Hierna volgden de mixpartijen, Maurice en Anke wonnen deze met niet al teveel inspanning met 9-21 en 14-21. Dave en Karina verloren de mix echter, met 21-13 en 21-14.
Een tussenstand van 2-2 dus. In de laatste mixen wonnen Maurice en Karina met 19-21 en 17-21 maar verloren Anke en Dave met 21-16 en 21-14.
Een eindstand van 3-3, waarbij de meeste punten door Maurice werden binnengehaald. Met deze remise keerde BV Grol terug naar Groenlo.

De volgende wedstrijd is thuis in Den Elshof op woensdag 15 mei. De tegenstander is dan het internationale team DIOK uit Enschede.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant