Het beeldmerk van de Stichting Huntington. Foto: PR
Het beeldmerk van de Stichting Huntington. Foto: PR

Huntington-spreekuren in Zieuwent en Groenlo

OOST GELRE - Zorgorganisatie Atlant start met spreekuren voor mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten. Reden voor de start van de spreekuren zijn de vele vragen die er bij de zorgorganisatie binnen komen vanuit de regio. De spreekuren zijn voor iedereen toegankelijk en gratis.

De spreekuren vinden plaats op op donderdag 13 juni bij Fysiopraktijk Sjaak Jansen aan de Zegendijk 3b te Zieuwent en op donderdag 5 september bij Gezondheidscentrum den Papendiek, Buitenschans 70 te Groenlo.

De spreekuren zijn tussen 9.00 en 14.30 uur. U kunt dan spreken met dr. Yvonne Koning en/of coördinerend verpleegkundige Pamela de Koning van het Huntington Expertisecentrum. Wilt u ook graag een gesprek, meld u dan aan zodat wij iedereen goed te woord te kunnen staan.

Voor aanmelden en meer informatie kunt u contact opnemen met het Medisch Secretariaat van het Huntington Expertisecentrum Atlant via telefoonnummer 055 506 7248 of email medisch.secretariaat@atlant.nl.

Het Huntington Expertisecentrum van Atlant biedt zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met de ziekte van Huntington. Mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten staan voor moeilijke beslissingen. Atlant kent de ziekte en weet welke specialistische behandelingen en zorgmogelijkheden er zijn. Zowel in verpleeghuizen als in de thuissituatie. Het Huntington Expertisecentrum werkt samen met andere zorgaanbieders, ook in de Achterhoek.


www.atlant.nl/specialismen/huntington

Meer berichten