ZSOM tv-programma week 24

GROENLO - Iedere week wordt het tv-programma van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo.

Ricciotti Ensemble
In het Grand Café van De Molenberg trad op 30 april jongstleden het Ricciotti Ensemble op. Het symfonieorkest bestaat uit 42 jonge enthousiaste musici die dit jaar door heel Nederland trekken, en het publiek trakteren op een eeuw radiohits; de radio bestaat dit jaar namelijk 100 jaar. De radio komt weer tot leven met muzikale pareltjes uit de oude doos.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 wordt men op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

Medisch Centrum Best
De klucht 'Medisch Centrum Best' is een knipoog naar dé ziekenhuisserie uit de jaren 80 en 90 'Medisch Centrum West'. Deze voorstelling heeft de ZSOM mogen opnemen op 8 maart jongstleden in theater De Storm te Winterswijk. Het publiek kon onbezonnen lachen en maakte kennis met de strenge hoofdzuster (gespeeld door Marloes van den Heuvel) die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar patiënten. Maar gelukkig was er nog de slungelige stagiair gespeeld door Arijan van Bavel. 'Medisch Centrum Best', een productie van Theater van de Klucht, speelt zich af in het gekste streekziekenhuis van Nederland. Deze week bij de ZSOM het eerste deel.

ZSOM op het web
Op de website www.zsom.nl en YouTube staan verschillende reportages en ook het Regiojournaal.

Meer berichten