Edwin Bomers. Foto: Kyra Broshuis/Achterhoek Nieuws
Edwin Bomers. Foto: Kyra Broshuis/Achterhoek Nieuws

Edwin Bomers benoemd tot Lid van Verdienste Recron

GROENLO - Op donderdag 13 juni is Edwin Bomers, eigenaar-directeur van Marveld Recreatie in Groenlo, benoemd tot Lid van Verdienste tijdens de algemene ledenvergadering van RECRON, de brancheorganisatie voor ondernemers in de recreatiebranche.

De RECRON motiveert het besluit om Bomers te onderscheiden als volgt: "Edwin Bomers is een succesvolle en innovatieve ondernemer uit Groenlo en al jaren bestuurlijk actief in de provincie. Een selfmade ondernemer; als hij tegen een probleem aanloopt dan volgt hij zo nodig een studie of opleiding om de problemen te begrijpen en op te lossen. Edwin stond aan de wieg van vele regionale en landelijke samenwerkingsverbanden die allemaal één ding gemeen hebben: door samenwerking beter worden. Zo stond hij aan de basis van onder meer de inkooporganisatie RICN, die nog heel succesvol aan het werk is voor veel RECRON-leden. Edwin is gewaardeerd lid van de Arbeidsvoorwaardencommissie van RECRON: een belangrijke commissie die zich bezighoudt met de totstandkoming en de inhoud van de CAO Recreatie."

Lid van Verdienste is een bijzondere, persoonlijke titel voor leden die zich op de een op andere manier verdienstelijk hebben gemaakt voor RECRON. Edwin Bomers was door omstandigheden niet persoonlijk aanwezig op de ledenvergadering en hij ontvangt later nog het gouden speldje, dat hoort bij deze titel.

Meer berichten