Dancing in the Street 2018. Foto: Dutchfoto/Lawrence Mooij
Dancing in the Street 2018. Foto: Dutchfoto/Lawrence Mooij

DJ Yuchi, Maan, DJ Jean, Sweaty Disco, Ray Montreal en Secret Silent Disco

Dancing in the Street 2019

GROENLO - Dancing in the Street ontvangt aanstaande zaterdag onder andere Maan en DJ Jean op het podium. Het feest trekt jaarlijks vele Achterhoekers naar de gezellige binnenstad van Groenlo, die voor een keer per jaar gebruikt wordt als grote open-air dansvloer.

De poort gaat open om 19.00 uur en Dancing in the Street 2019 wordt afgetrapt met X-Orchestra. Daarna is het om 20.30 uur de beurt aan headliner Maan. De zangeres is een van de succesvolste deelnemers van The Voice. Na het optreden van Maan gaat ook het nieuwe Salsa-stage open en kan de lente volop worden gevierd met de zonnige klanken van DJ Yuchi, uitgenodigd door Salsa Danza Expresión. De dansschool host deze dansvloer, geeft de hele avond door demonstraties en workshops. Op het hoofdpodium wordt ondertussen de ene na de andere 80's en 90's hit uit de platenkoffer getrokken door Sweaty Disco. De mannen - van top tot teen gehuld in spandex - staan garant voor een bomvolle dansvloer, de nodige foute danspasjes en een hoop gezelligheid. De Groenlose Ray Montreal draait al vanaf dag één op Dancing in the Street. Terwijl de confetti van zijn optreden op Freshtival nog maar net is neergedwarreld, zet hij met zijn house, dance en urban weer een tandje bij als opmaat naar levende legende DJ Jean. Jean, die voor de gelegenheid ook MC Maron Hill meeneemt naar de Achterhoek, scoorde een wereldwijde hit met The Launch en staat al decennia aan de top van de mondiale DJ-scene.

Voor degenen die 'm weten te vinden is er ook nog een exclusieve Secret Silent Disco met Roel Krabben en speciaal voor cocktailliefhebbers worden live hoogstandjes gemixt bij de cocktailbar op het Salsa-plein. Speciaal voor bezoekers aan Dancing in the Street heeft restaurant De Stadschpomp in Groenlo een driegangenmenu samengesteld. Vriendengroepen profiteren van een actie met het speciale vriendenticket.


http://www.dancinginthestreet.nl

Meer berichten