ZSOM week 25

GROENLO - Iedere week wordt het ZSOM tv-programma op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo. In week 25 staan de volgende programma's op de rol.

Knollentrekkers Borculo
Op 1 mei 2018 bestond Egerländerkapel de Knollentrekkers uit Borculo precies 70 jaar. Dit werd gevierd met een jubileumweekend op 20, 21 en 22 april j.l. Op 20 april werd de nieuwe naam van de kapel bekend gemaakt: De Borchländer Musikanten. Op 22 april vond er een muziekfestival plaats met optreden van onder andere de jubilerende kapel. Deze week het eerste deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

Medisch Centrum Best
De klucht 'Medisch Centrum Best' is een knipoog naar dé ziekenhuisserie 'Medisch Centrum West'. Deze voorstelling heeft de ZSOM mogen opnemen op 8 maart j.l. in theater De Storm te Winterswijk. Het publiek kon onbedaard lachen en maakte kennis met de strenge hoofdzuster (gespeeld door Marloes van den Heuvel) die zich overal zorgen over maakte, behalve over haar patiënten. Maar gelukkig was er nog de slungelige stagiair, gespeeld door Arijan van Bavel. 'Medisch Centrum Best', een productie van Theater van de Klucht, speelt zich af in het gekste streekziekenhuis van Nederland. Deze week bij de ZSOM het tweede deel.


http://www.zsom.nl

Meer berichten