Foto: PR Hippe Hebbedingen Fair
Foto: PR Hippe Hebbedingen Fair

Hippe Hebbedingen Fair dit jaar wat 'mannelijker'

GROENLO - Na het jubileumjaar afgelopen jaar is het alweer tijd voor de zesde editie van de Hippe Hebbedingen Fair. Dit vaste jaarlijkse evenement van Oost Gelre is in enkele jaren uitgegroeid tot een populaire lifestylefair op volgens menigeen het mooiste plekje van Groenlo.

Zoals elk jaar pakken de organisatoren, Leonie Giezen en Sharon Idink, het groots aan. Op zondag 14 juli zijn er zo'n zestig standhouders aanwezig op het plein voor de Oude Calixtus én in de zijtuin. Het aanbod is afwisselend en veelzijdig. "We letten erop dat we geen overlap in het aanbod hebben én dat er voor elk wat wils is; voor vrouwen, kinderen én mannen."

Dat laatste is dit jaar uitgebreid, zo zijn er diverse mannelijke standhouders. Zij maken mooie producten van onder andere staal, geven workshops, er is een barber en tevens komt er een unieke auto van de lokale BMW-dealer die men kan bewonderen. "Hoe cool is dat, de mannen hoeven nu niet meer op het terras te gaan zitten wachten tot hun vrouwen klaar zijn met shoppen. Zij kunnen nu zelf ook hun ogen uitkijken bij onze fair."

Er is op de fair ook gelegenheid om koffie te drinken van een echte barista. Het terras voor de kerk blijkt altijd een echte publiekstrekker. Vanaf daar is er zicht op de omliggende stands met onder andere verschillende ateliers, sieraden, kleding, lifestyleproducten en een kindergedeelte dat georganiseerd wordt door Humankind. "Het is een luxe dat de standhouders ons zelf benaderen om weer op de fair te mogen staan. Ze zijn ontzettend enthousiast over de plek en over de opzet. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen."
De muzikale omlijsting is als vanouds weer in handen van Bjorn Wouters die dit jaar met een verrassende twist komt.

Meer weten? Kijk op de Facebook- en Instagrampagina van de Hippe Hebbedingen Fair. De fair wordt op zondag 14 juli gehouden van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis. Verschillende winkels in het centrum, waaronder Tesli, Brini en Hema, zijn die dag geopend.

Meer berichten