Kermis Eefsele 2019

Algemeen

EEFSELE - De jubileumeditie van de 90ste kermis in Eefsele vindt plaats in het weekend van vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli. Vanwege dit jubileum pakken de organisatoren natuurlijk extra groot uit.

Vrijdag
Op vrijdag 5 juli zal de band Slagerij Wolters de tent plat spelen na afloop van het volleybaltoernooi. Dat is althans het plan, en volgens mensen die het weten kunnen zal dat ook wel gebeuren.

Zaterdag
Op zaterdag 6 juli verzorgt 's middags Free Line de muziek en staat 's avonds Hard2Get op de planken. Een jonge en energieke band die het publiek wellicht kent van onder andere van hun deelname aan de Voice of Holland.

Zondag
Op zondag 7 juli zijn de mannen van Slagerij Wolters terug en die willen er dan een megafeest van maken na de Zeskamp. Met als thema: 90's party.
Op hét spellenspektakel worden weer de meest gekke dingen uit de kast gehaald.

Kleurplaat in plaats van ballonnen
In plaats van het oplaten van ballonnen kunnen alle kinderen dit jaar een kleurplaat inleveren om een leuke prijs te winnen. De kleurplaat is te vinden via de link 'kleurplaat kinderen' op de onderstaande website.

Op de website zijn ook de links voor de zeskamp en het volleybaltoernooi te vinden. De officiële aanmelddatum voor het laatste is trouwens al verstreken.


http://www.eefsele.nl/kermis

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant