De wijnverkoop van de Ronde Tafel 42 Winterswijk-Groenlo leverde 3000 euro op voor het goede doel. Foto: Rick Huiskamp
De wijnverkoop van de Ronde Tafel 42 Winterswijk-Groenlo leverde 3000 euro op voor het goede doel. Foto: Rick Huiskamp (Foto: )

Ronde Tafel 42 Winterswijk-Groenlo doneert aan Make-A-Wish Nederland

WINTERSWIJK/GROENLO - De Ronde Tafel 42 Winterswijk-Groenlo houdt elk jaar een actie voor het goede doel. Afgelopen jaar hebben de leden wijn verkocht voor Make-A-Wish Nederland. De stichting ontving een cheque van 3000 euro.

Het nieuwe nationale serviceproject van de Nederlandsche Tafelronde is de Stichting Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. "Een wensvervulling geeft hoop en kracht voor de toekomst en het is prachtig om daar een bijdrage aan te mogen leveren", aldus Pieter Salemink en Niek Cornelissen (voormalig en huidig bestuur RT42 Winterswijk-Groenlo). "Door een lokale/regionale wens te adopteren, helpen we een wens dichtbij in vervulling te laten gaan."
Make-A-Wish Nederland is blij met elke donatie. "Wij waren echter zeer blij verrast door het bedrag dat de wijnactie van de Ronde Tafel heeft opgebracht, maar liefst 3000, euro", aldus Salemink en Cornelissen. "Dagelijks maken ruim 400 vrijwilligers ergens in Nederland een kind blij. Een wensvervulling heeft blijvend impact en geeft kracht en vertrouwen voor de toekomst. Ook de donatie van de Ronde Tafel draagt daar aan bij en dat is prachtig."

Meer berichten