Inter Nos samen met Back Corner Collective tijdens het Zomerconcert 2019. Foto: Marcel Houwer
Inter Nos samen met Back Corner Collective tijdens het Zomerconcert 2019. Foto: Marcel Houwer (Foto: Marcel Houwer)

Succesvol Zomerconcert van Inter Nos met Back Corner Collective

GROENLO - In samenwerking met de nieuwbakken band Back Corner Collective heeft de Groenlose mannenzangvereniging Inter Nos afgelopen zondag voor een succesvol Zomerconcert gezorgd. Het concert, waarvoor een redelijke belangstelling bestond, leverde andermaal het bewijs dat de muziekkoepel in het algemeen en de natuurschoonrijke Maliebaan zich uitstekend lenen voor buitenactiviteiten als deze. Dit laatste met name gedurende de zomermaanden.

Door Theo Huijskes

Back Corner Collective onder leiding van Grollenaar Bas Konings, inmiddels één jaar actief, presenteerde zich voor het eerst in de open lucht en deed dat met veel verve. Dit laatste niet in de laatste plaats vanwege de aanwezigheid van tal van goede musici, maar ook door de vocale medewerking van zangeres Maria van der Post.
Inter Nos, voor deze gelegenheid gekleed in het zomertenue, zorgde onder leiding van dirigent Esther Gotink-van der Heijden met begeleiding van Joop Abbink op piano voor een bijzonder gevarieerd programma.
Het mannenkoor had voor de afsluiting van het Zomerconcert 2019 gekozen voor het nummer 'You'll Never Walk Alone' om op die manier de vaderlandse Leeuwinnen een hart onder de riem te steken. Helaas voor het Nederlands team, het enthousiasme waarmee het nummer door Inter Nos ten gehore werd gebracht, leverde later op de dag niet een gewenste uitslag op. Nederland verloor met 2-0 van Amerika en werd daardoor tweede op het WK Voetbal voor dames in Frankrijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden