Programma ZSOM

Tv-programma ZSOM week 29

GROENLO - Iedere week wordt dit programma op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo. In week 29 met het volgende aanbod.

Concert Mart Hillen
In 2016 won fingerstyle-gitarist Mart Hillen uit Lichtenvoorde de regionale theaterwedstrijd Rabo On Stage! Tijdens de finale riep juryvoorzitter Juul Diteweg hem uit tot Ambassadeur van de Gitaar. Zijn prijs? Een masterclass van een professional. Zijn wens? Het geven van een eigen concert. Deze wens kwam uit. Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen heeft hij een prachtig soloconcert gemaakt en uitgevoerd in mei 2017. Naar aanleiding van deze geslaagde voorstelling begon hij in januari 2018 met zijn theatertour. Zijn grandioze gitaarspel werd gecombineerd met mooie, persoonlijke verhalen. De ZSOM heeft opnames gemaakt van zijn theaterconcert in de Storm te Winterswijk. Ervaar de passie en liefde voor het vak van deze uitzonderlijk goede muzikant! Vandaag het tweede deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal

Openluchtspel Haart
Op 28 juni heeft de ZSOM opnames gemaakt van het openluchtspel 'Gin reuring zonder veuruutgang', opgevoerd bij boerderij Haartmans aan de Buninkdijk in Aalten. Het openluchtspel bestond uit drie bedrijven en het publiek werd met een lach en een traan betrokken bij de gebeurtenissen van de familie Korthof. Het verhaal speelt zich af in het jaar 1956. Het openluchtspel, onder regie van Erik Prange, werd totaal zesmaal opgevoerd. Vandaag het eerste deel van het tweede bedrijf.

Online
Kijk ook op www.zsom.nl en YouTube voor verschillende reportages en het Regiojournaal.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden