Mart Hillen. Foto: Henri Walterbos
Mart Hillen. Foto: Henri Walterbos

Mart Hillen in concert en meer bij ZSOM

Algemeen

ZSOM televisieprogramma van week 31

GROENLO - Iedere week wordt het tv-programma op verschillende momenten uitgezonden in de Molenberg te Groenlo.

Concert Mart Hillen
In 2016 won fingerstyle-gitarist Mart Hillen uit Lichtenvoorde de regionale theaterwedstrijd Rabo On Stage. Tijdens de finale riep juryvoorzitter Juul Diteweg hem uit tot Ambassadeur van de Gitaar. Zijn prijs? Een masterclass van een professional. Zijn wens? Het maken van een eigen concert. Deze wens kwam uit. Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen heeft hij een prachtig soloconcert gemaakt en dit uitgevoerd in mei 2017. Naar aanleiding van deze geslaagde voorstelling begon hij in januari 2018 met zijn theatertour. Zijn grandioze gitaarspel werd gecombineerd met mooie, persoonlijke verhalen. De ZSOM heeft op 12 januari 2018 opnames gemaakt van zijn theaterconcert in De Storm te Winterswijk. Ervaar de passie en liefde voor het vak van deze uitzonderlijk goede muzikant. Deze week het laatste deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 worden de kijkers van de ZSOM op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de actualiteiten uit de regio van de afgelopen twee weken in het Regiojournaal.

Openluchtspel Haart
Op 28 juni heeft de ZSOM opnames gemaakt van het openluchtspel 'Gin reuring zonder veuruutgang', opgevoerd bij boerderij Haartmans aan de Buninkdijk in Aalten. Het openluchtspel bestond uit drie bedrijven en het publiek werd met een lach en een traan betrokken bij de gebeurtenissen van de familie Korthof. De verwikkelingen spelen zich af in het jaar 1956. Het openluchtspel onder regie van Erik Prange werd in totaal zesmaal opgevoerd. Deze week is het derde bedrijf te zien.


http://www.zsom.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant