Ambachtelijke dag bij Erve Kots

Voor de kinderen is er ook van alles te beleven. Foto: PR
Voor de kinderen is er ook van alles te beleven. Foto: PR

LIEVELDE - Op donderdag 8 augustus van 11.00 tot 17.00 uur vindt er bij Erve Kots een ambachtelijke dag plaats.

Diverse oude ambachten en machines, zoals de rosoliemolen, koper slaan, klompen maken, touw draaien en knipmutsen opmaken worden gedemonstreerd. Daarnaast is er ook aandacht voor ambachten uit de huidige tijd zoals hoeden, schilderijen, beelden, kransen en sieraden maken en diamond painting. Voor de kleine kunstenaars zijn Annet en Dini aanwezig om samen met hen iets leuks te maken. Voor de kinderen is er ook nog veel ander vertier zoals de puzzeltocht door het museum, een broodje bakken, workshops en niet te vergeten de speeltuin.
In combinatie met de ambachtelijke dag kan de liefhebber de Bier Experience doen. Dat is een ontdekkingsreis voor oud en jong door een doolhof met onder andere laserschieten en een brouwspel, waarin de deelnemer via interactieve uitdagingen alles te weten komt over het brouwproces van de unieke biertjes van Het Brouwhoes van Erve Kots.
De entree voor de ambachtelijke dag en het museum bedraagt voor volwassenen 4,50 euro, voor kinderen 2.50 euro.
De combinatieprijs voor de Bier Experience, de ambachtelijke dag en het museum is voor volwassenen 12,50 euro en voor kinderen 6,50 euro.


www.ervekots.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!