Gezondheidscentrum Den Papendiek. Foto: PR
Gezondheidscentrum Den Papendiek. Foto: PR

Huntington-spreekuur in Groenlo

GROENLO - Op donderdag 5 september houdt zorgorganisatie Atlant voor mensen met ziekte van Huntington en hun naasten een Huntington-spreekuur bij Gezondheidscentrum den Papendiek aan de Buitenschans 70 in Groenlo.

Zorgorganisatie Atlant uit Apeldoorn houdt ook in de Achterhoek spreekuren voor mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten. Reden van de spreekuren zijn de vele vragen die er bij de zorgorganisatie binnen komen vanuit de regio. De spreekuren zijn voor iedereen toegankelijk en gratis.

Het spreekuur is van 9.00 tot 14.30 uur. Bezoekers kunnen dan spreken met dr. Tom Stor en/of coördinerend verpleegkundige Pamela de Koning van het Huntington Expertisecentrum Atlant. Om iedereen goed te woord te kunnen staan, adviseert het centrum geïnteresseerden om zich vooraf aan te melden. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Medisch Secretariaat van het Huntington Expertisecentrum Atlant via; telefoonnummer 055 506 7248 of email medisch.secretariaat@atlant.nl. Per afspraak wordt er 45 minuten ingepland. Het telefoonnummer is ook bedoeld voor meer informatie.

Het Huntington Expertisecentrum van Atlant biedt zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met de ziekte van Huntington. Mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten staan voor moeilijke beslissingen. Atlant kent de ziekte en weet welke specialistische behandelingen en zorgmogelijkheden er zijn. Zowel in verpleeghuizen als in de thuissituatie. Het Huntington Expertisecentrum werkt samen met andere zorgaanbieders, ook in de Achterhoek.

Meer informatie vindt u op de website www.atlant.nl/specialismen/huntington.

Meer berichten