Anytime Fitness Groenlo in de startblokken

Zondag 1 september a.s. is een belangrijke mijlpaal voor John en Saskia Kolthoff en het hele AF Groenlo team. Na maanden van voorbereiding en verbouwing is het dan zover, de OPEN DAG, het eerste moment waarop leden en andere geïnteresseerden de nieuwe Groenlose fitnessclub in volle glorie kunnen aanschouwen.

Missie
John en Saskia Kolthoff hebben een missie. "We willen met Anytime Fitness de Achterhoek gezonder en gelukkiger maken. Een gezonde leefstijl houdt mensen vitaal. Sporten, goeie voeding en ontspanning op zijn tijd zijn daarbij van groot belang. Middels deze prachtige, nieuwe AF club creëren we de randvoorwaarden met een warme ambiance met volop beleving, gastvrije service, professionele begeleiding, uitgebreide fitness faciliteiten en gemak zoals 24/7 toegang."

Verrassend persoonlijk
"Natuurlijk zijn de locatie, fitness faciliteiten en alles eromheen van groot belang. Maar er is nog een ander aspect en dat is het verrassend persoonlijke. De Amerikanen hebben hier een mooie term voor, "club culture"! Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich welkom voelt en hoe zorg je ervoor dat we in een open sfeer samen werken aan onze doelen, plezier maken en aandacht hebben voor elkaar. Daar is in het ontwerp van de club rekening mee gehouden en onze teamleden gaan hier, elke dag opnieuw, hard aan werken."

Faciliteiten
De club is voorzien van de alle modernste apparatuur en innovatieve technieken. Op de cardio apparatuur kan t.v. worden gekeken (eventueel ook via Netflix) er kan door landschappen worden gelopen, via de virtual spinning fiets je de meest bijzondere routes of doe je aan spinning op het dak van een wolkenkrabber in nachtelijk New York. De virtuele groepslessen nemen je mee op yoga reis, laten je de Salsa dansen of gaan met je aan het boksen. Voor wie van krachttraining houdt is er o.a. Hammer Strength apparatuur voorzien van schijven (plate loaded) en een Multi Stack. Daarnaast krijgt ieder lid de beschikking over de Anytime workout APP waarin o.a. al je schema's beschikbaar zijn en kunnen we je lichaamssamenstelling vastleggen en de voortgang bijhouden via een geavanceerde body analyzer.

Live groepslessen
Ook voor degene die liever meedoen aan groepslessen onder begeleiding is er volop aanbod. Zo zijn er circuittrainingen zowel functioneel (gebruik hele lichaam) als m.b.v.  krachtapparatuur (cirkel). We zullen starten met boks trainingen (conditie) en we gaan in onze nieuwe studio live groepslessen Power en Zumba geven.

Aanbieding en uitnodiging OPEN DAG
De OPEN DAG is tevens de afsluiting van de zogenaamde presale periode. De afgelopen weken hebben vele honderden belangstelling getoond en zich al ingeschreven. Tijdens de OPEN DAG is er nog eenmaal de gelegenheid om gebruik te maken van een speciale aanbieding: KORTING op het inschrijfgeld, de eerste maand GRATIS sporten en een leuke verrassing!

Namens het gehele AF team, onder leiding van Denise van der Donk, nodigen we u hierbij van harte uit om zondagmiddag 1 september tussen 14.00 en 17.00 uur kennis te maken met ons team, onze prachtige nieuwe club inclusief alle voorzieningen en met ons te toosten op een geweldige start! Tot zondag 1 september a.s.!

Anytime Fitness Groenlo, Schrijnwerker 1
Mail: groenlo@anytimefitness.nl
Tel: 06-13035818

Dit artikel wordt u aangeboden door Anytime Fitness Groenlo. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten