ZSOM-televisieprogramma

GROENLO - Ook in week 37 wordt het tv-programma van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo.

Bloemencorso Beltrum 2019
Tien grote corsowagens beplakt met vele honderdduizenden dahlia's kwamen op zondag 1 september in de straten van Beltrum voorbij. Stuk voor stuk creaties gemaakt door bouwers die dag en nacht aan de wagens hebben gewerkt. De muziek en de figuratie op en rond de wagen maakten de optocht helemaal af. Honderden vrijwilligers uit Beltrum hielpen mee om samen de duizenden bezoekers een fantastisch bloemencorso te bezorgen. De ZSOM stond met de regiewagen en drie camera's bij de Hassinkhof.
De bloemencorso's 2019 van Rekken, Winterswijk, Beltrum en Lichtenvoorde zijn later ook terug te kijken op de website en op YouTube.

ZSOM Regiojournaal
Het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio.

Openluchtspel Borculo
Op 26 juli heeft de ZSOM opnames gemaakt van het openluchtspel 'de Eeuwige Strijd' in het openluchttheater 't Galgenveld te Borculo. Het spel speelt omstreeks 1885 op Terschelling. Het is een bewerking van het boek 'Arjen' van Cor Bruyn. Waar gaat het over?In het Kooihuis woont de weduwe Keyke van Reyn met haar twee zoons en een dochter. En vooral de oudste zoon baart haar veel zorgen, hij is erg onbestendig en weet niet wat hij wil. Hij is de opvolger maar heeft geen zin al dat boerenwerk, liever gaat hij jutten op het strand. Deze week het derde en laatste bedrijf.

Op www.zsom.nl en YouTube zijn verschillende reportages en natuurlijk het Regiojournaal.

Meer berichten