Tafeltenniscompetitie van start

TTV Grol ziet drie teams winnen en twee verliezen

GROENLO - Tafeltennisvereniging Grol is gestart met de najaarscompetitie. De Grolteams zijn de competitie gestart met drie overwinningen en twee nederlagen. Grol 1, 2 en 4 kwamen winnend uit de strijd, terwijl Grol 2 en Grol 5 met een nederlaag naar huis gingen.

Grol 1 had eigenlijk een gemakkelijke avond, want de tegenstander kwam met twee spelers opdagen. Toch moest Grol zich nog flink inspannen om een overwinning uit het vuur te slepen. Het werd uiteindelijk 6 – 4 voor Grol. Roy, Andric en Wim zorgden elk voor één gewonnen partij, het vierde Grol-punt was het gewonnen dubbel.
Grol 2 moest met twee spelers aantreden tegen Bredevoort 1. En dat ging niet goed. Herbert en Wim moesten het alleen zien te klaren en dat lukte niet. Het werd een nederlaag van 3 – 7. Herbert en Wim wonnen beiden een partij en Grol won het dubbelspel.
Grol 3 won op de slofjes van Atak 4. Met een overwinning van 9 – 1 was team 3 dik tevreden. Frans en Jan wonnen ieder drie partijen en Ben won er twee. Aan die acht enkelspelen werd een door Grol gewonnen dubbelspel toegevoegd.
Grol 4 had het ook niet zo moeilijk tegen Bredevoort 3. Het werd een ruime overwinning voor team 4, dat met 8 – 2 vrolijk naar huis ging. Thomas won een partij en Frans en Frits ieder drie. Aan die zeven punten werd de dubbel als achtste toegevoegd.
Grol 5 moest nog op dreef komen in het begin van de competitie. Tegen Gazelle 2 werd het een nipte nederlaag. Het werd namelijk 4 – 6. Priscilla twee keer winst, Caroline één keer en het dubbel. Theo wist geen partij te winnen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden