Wouter Rooks en Guido Beerten bij de ingang van de veldbaan. Foto: PR
Wouter Rooks en Guido Beerten bij de ingang van de veldbaan. Foto: PR

Wouter Rooks en Guido Beerten winnaars Aloys Hallerietcup

Klootschieten

ZWOLLE - Op zondag 15 september werden de laatste wedstrijden gehouden op de veldbaan van KV Zwolle om de Aloys Hallerietcup. Tijdens deze wedstrijden wordt er in koppels van twee personen gegooid op de veldbaan. Mede dankzij het mooie weer zijn de wedstrijden weer uitstekend verlopen en er werd zeer goed gegooid, ondanks het feit dat de veldbaan door de droge zomer niet optimaal was. Wouter Rooks en Guido Beerten wonnen poule A en vervolgens de eindfinale.

In poule C wisten Ramon Halleriet en Clemens Goossens hun wedstrijden te winnen met 3 punten en een totaal van 1679 meter. Tweede in poule C werd het team van Ruud Reijerink en Rob Zweers, zij hadden meer meters, 1740 meter, maar in totaal 2 punten. Derde in deze poule werden Carmen Dorsthorst en Gerrie Assinck met 1 punt en een totaal van 1607 meter.

In poule B was het team van Trees Messink en Willie Klein Gebbink overtuigend winnaar met 4 punten en een totaal van 1660 meter. Tweede in deze poule werden Harrie Rooks, Hennie Rooks en Jos Klein Gebbink met 1 punt en een afstand van 1647 meter. Derde in poule B werd het team van Marcel te Brake en Ron Rooks met een afstand van 1590 meter en eveneens 1 punt.

In poule A wist het team van Wouter Rooks en Guido Beerten alle wedstrijden te winnen, zij eindigden als eerste met 6 punten en een afstand van 2636 meter. Als tweede eindigde in deze poule het team van Jurgen te Brake en Johan Post met 4 punten en een afstand van 2596 meter. Als derde eindigde het team van Monique te Brake en André Rooks met 2 punten en 2508 meter en als vierde eindigden Jochem Rooks en Jacqueline Maarse met 0 punten en een afstand van 2497 meter.

In de eindfinale wisten Wouter Rooks en Guido Beerten beide wedstrijden te winnen met 981 meter in totaal van het team van Jurgen te Brake en Johan Post dat eindigde met 867 meter.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden