Clippers Crew Singers. Foto: PR
Clippers Crew Singers. Foto: PR

De Clippers Crew Singers weer naar Groenlo

GROENLO - De bekende Haakbergse Clippers Crew Singers komen opnieuw naar Groenlo. De Seniorenvereniging organiseerde weer een optreden van dit door velen op handen gedragen mannenkoor, dit na het grote succes dat de formatie enkele jaren geleden bij de Groenlose club had.

Het koor is opgericht in 2011 als shantykoor Clippers Crew. Inmiddels is de naam veranderd in Clippers Crew Singers, dit om de weg te openen om naast zeemansliederen ook andere liederen te kunnen zingen, met verrassende meerstemmige arrangementen in het Nederlands, Duits of Engels. Het koor staat vanaf het begin onder leiding van dirigent Ard Weeink, het wordt begeleid door John Gaasbeek (bekend van de vroegere band Teach-In) en bestaat uit circa vijftig zangers.
Het optreden van de Clippers Crew Singers voor de Seniorenvereniging is op dinsdagmiddag 1 oktober om 14.30 uur in de grote zaal van City Lido. Deze middag is niet alleen voor leden van de vereniging, ook niet-leden zijn van harte welkom. Aanmelding vooraf is niet nodig. De entree is vrij, wel is de koffie/thee en een drankje voor ieder voor eigen rekening. In verband met de hoge kosten zal aan met name de niet-leden een vrijwillige bijdrage worden gevraagd.
Voor informatie over de Seniorenvereniging of deze middag, kan men terecht bij T. Giezen telefoon 06-57533626 of M. Peters tel.06-30891680.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden