Wie valt de eer te beurt een mooie column voor 't Grols Knunneke te schrijven? Foto: PR
Wie valt de eer te beurt een mooie column voor 't Grols Knunneke te schrijven? Foto: PR (Foto: )

Wie schrijft de mooiste column voor in 't Grolse Knunneke?

Redactie 't Grolse Knunneke schrijft wedstrijd uit

GROENLO - Met de elfde van het elfde op komst, is de redactie van de jaarlijkse uitgave van C.V. de Knunnekes, 't Grolse Knunneke, druk bezig met de nieuwe uitgave. Het blad, een kwaliteitsglossy vol vrolijke verhalen en prachtige foto's, wordt huis-aan-huis verspreid in Groenlo en ligt vóór 1 januari op de mat.

Dit jaar is er de unieke mogelijkheid voor alle inwoners van Groenlo om hun visie op het Grolse carnaval te geven. "Grolle barst van het talent en zéker van het schrijftalent", zo laat de redactie van 't Grolse Knunneke weten. "We willen daarom dat talent een podium geven in ons blad. De regels zijn simpel: schrijf een mooi humoristisch verhaal of een mooie (positief kritische) column over het Grolse carnaval. De inzending mag zo'n 450 tot 500 woorden lang zijn. Dit is echt een uitnodiging voor niet-leden van de Knunnekes om van zich te laten horen." Leden van de Knunnekes zijn derhalve uitgesloten van deelname en kunnen deze oproep als niet verzonden beschouwen.

De beste inzending wordt beloond met plaatsing van het stuk in het 't Grolse Knunneke 2020 én met twee vrijkaarten voor één van de Grolse buutavonden.

"Laat je gedachten gaan over het aanstaande carnaval of graaf in je herinneringen. Schrijf een verhaal dat massaal gelezen gaat worden. We zijn heel benieuwd!", zo besluit de redactie.

Inzendingen kunnen tot 12 november aanstaande gestuurd worden naar secretariaat@knunnekes.nl.

Meer berichten