Pure Hair & Beauty officieel geopend!

Op dinsdag 1 oktober heeft Pure Hair & Beauty officieel haar deuren op de Markt in Groenlo geopend! Pure Hair & Beauty staat onder leiding van Joanne Nienhuis. Met haar 10 jaar lange ervaring in de kappersbranche is een droom uitgekomen; een eigen kapsalon!

Meer dan een kapsalon
"Bij ons in de salon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies voorop. Door mijn vakkennis te combineren met jouw wensen komen we samen tot een geweldige haarcreatie!", geeft Joanne zelf aan. Echter, Pure Hair & Beauty is meer dan alleen een kapsalon voor prachtige haarcreaties. Naast styling voor het haar zit je er ook goed voor een schoonheidsbehandeling, nagelbehandeling of een make-up behandeling.

Bij Pure Hair & Beauty werken ze enkel met producten die respect hebben voor haar en huid. "Wij werken dus enkel met producten die geen twijfelachtige stoffen bevatten. Dat is een bewuste keuze. De producten waar ik mee werk zijn huid- en haar verbeterende producten in plaats van verzorgende producten. Ook voor het kleuren maken we gebruik van hoog geconcentreerde, natuurlijke producten. Het is parabenen, sulfaten en ftalaten vrij. Het hoofdingrediënt is witte truffel, deze dringt diep in het haar en laat een prachtige glans achter!"=

"Vandaar dat we werken met de merken Oolaboo, Moroccanoil en American Crew. Dat laatste merk is speciaal voor mannen", sluit Joanne af.

Een vernieuwd pand
De afgelopen weken heeft het pand op de Markt 11 een metamorfose ondergaan en is het omgetoverd tot een prachtige kapsalon waar zowel heren, dames en kinderen aan het juiste adres zijn. De kap- & schoonheidssalon is van dinsdag tot en met zaterdags dagelijks geopend. Daarnaast heeft de salon op woensdag- & vrijdagavond ruime openingstijden tot 20.00 uur!

Kom binnen bij de salon voor gratis vrijblijvend advies of maak een afspraak via 0544-846726.

Dit artikel wordt u aangeboden door Pure Hair & Beauty. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden