Honderden kinderen verwelkomen de Sint die per boot over de Grolse stadsgracht aankomt.
Honderden kinderen verwelkomen de Sint die per boot over de Grolse stadsgracht aankomt. (Foto: Kyra Broshuis/archief Achterhoek Nieuws)

Bericht voor alle kinderen uit Groenlo en omgeving

GROENLO - Op 16 november komt Sinterklaas in Groenlo aan. Er is echter een gróót probleem waar Sinterklaas niks van mag weten. Er is iets helemaal misgegaan met de strikjes voor de cadeautjes. Vlogpiet en Strikjespiet hebben jullie hulp nodig om dit probleem op te lossen! Op de website www.scoutinggroenlo.nl kunnen jullie de eerste vlog van Vlogpiet bekijken. In deze vlog leggen de pieten uit wat er aan de hand is en wat jullie kunnen doen om te helpen.

Als jullie willen komen helpen of gewoon Sinterklaas en zijn Pieten graag willen zien, verwachten we jullie op 16 november in Groenlo. Vanaf 13.00 uur zijn er al Muziekpieten in de binnenstad om vast alle Sinterklaasliedjes te oefenen. Rond 14.30 uur komt Sinterklaas met heel veel Pieten met de boot aan op de gracht bij de Calixtusbasiliek. Patrick Pos zal Sinterklaas hier ontvangen. Namens het GOV zal Jurgen Doppen aanwezig zijn en namens de gemeente Oost Gelre komt de burgemeester of één van de wethouders om Sinterklaas welkom te heten. Hierna gaat de Sint naar City Lido waar iedereen van harte welkom is om Sinterklaas een hand te komen geven. Dit jaar is er zelfs een glutenvrije Piet aanwezig voor alle kinderen die geen gluten mogen eten.

Daarnaast nog een bericht voor ouders die het leuk vinden om een afspraak te maken met Sinterklaas voor een bezoekje aan huis: kijk voor meer informatie hierover ook op www.scoutinggroenlo.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden