De bandleden van Coloured Steel Factory.
De bandleden van Coloured Steel Factory.

Kudo avond in Taste

GROENLO - Kom uit de oefenruimte! Zaterdag 9 november is er weer een K.U.D.O- avond in Rockcafé Taste. Deze keer met de Coloured Steel Factory, US en Delay. Aanvang: 21.00 uur en entree gratis. De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die de oefenruimte uit willen, een try-out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen.

Coloured Steel Factory is een nieuwe naam in het bandjescircuit. De ster van deze jonge vijfkoppige formatie is rijzende en deze 'gentlemen' zorgen gegarandeerd voor spektakel op de planken! Geïnspireerd door artiesten als The Clash, Nirvana, Herman Brood en Led Zeppelin laat Coloured Steel Factory keer op keer zien een veelzijdige band te zijn, die altijd een eigen twist aan de avond weet te geven. Van complete covers tot catchy eigen werk, alles komt voorbij.

US is een nieuw trio uit de Achterhoek die met behulp van hedendaagse techniek hun eigen Engelstalige werk vertolken in de vorm van poprock, beïnvloed door muziek van de afgelopen vijftig jaar op een bedje van Eighties-sound.

Delay is een jonge coverband uit Lichtenvoorde en omstreken. Als winnaar van Kleintje Kei mocht de band dit jaar het Keifestival in Lichtenvoorde aftrappen. De band bestaat uit: Mik Bosch, Vince Brummelaar, Tjalle Berentsen, Reinder Rouwhorst en Siebren Bouwhuis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden