Een scène uit de film 'Lazzaro Felice'. Foto: PR
Een scène uit de film 'Lazzaro Felice'. Foto: PR

CINEbieb Groenlo presenteert de film 'Lazzaro Felice'

GROENLO - Op donderdagavond 14 november vanaf 19.30 uur is in de Bibliotheek Groenlo de film 'Lazzaro Felice' te zien. Deze tragikomische fabel van regisseur Alice Rohrwacher met als thema de verschillen tussen arm en rijk, spreekt van begin tot eind tot de verbeelding.

Lazzaro Felice
Het verhaal gaat over het vergeten dorpje Inviolata in het midden van Italië, waar een gemene markiezin de bewoners uitbuit en voor niets op haar tabaksplantage laat werken. Wanneer haar jonge, vrijgevochten neef op bezoek komt en vriendschap sluit met de pure en in en in fatsoenlijke Lazzaro (onvergetelijk gespeeld door nieuwkomer Tardiolo), lijkt haar rol snel uitgespeeld.

Programma en kaarten reserveren
Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op www.oostachterhoek.nl/cinebieb. De toegangsprijs is 6 euro, leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgen een euro korting. Na de film wordt u een consumptie aangeboden en kunt u onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.

Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wilt u het totale overzicht van alle films zien, dan kunt u terecht op de genoemde website.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!