Bob Meuleman mag zijn prijs in ontvangst nemen uit handen van Wouter Rexwinkel (links) en Geert Jan Stokkers (rechts).
Bob Meuleman mag zijn prijs in ontvangst nemen uit handen van Wouter Rexwinkel (links) en Geert Jan Stokkers (rechts). (Foto: PR VSVG)

Prijzenregen bij Najaars-Fancy Fair

GROENLO - In het weekend van 1 tot en met 3 november heeft er weer een succesvolle editie van de Fancy Fair plaats gevonden in het Sportcafé Den Elshof. Naast dat er in drie dagen tijd ruim 35 rondes zijn gespeeld op het 'rad van Riki' en het alom bekende flitslicht, werd op zaterdag 't Schuthoes geopend en wist het vlaggenschip van de S.V. Grol ook nog eens de eerste periodetitel in klasse 3A te behalen.

De hoofdprijs van dit weekend ging naar Bob Meuleman. Nadat 'man of the match' Wouter Rexwinkel de beslissende druk op de knop van het flitslicht gaf, duurde het slecht luttele seconden voordat Bob zijn teamgenoten in de armen sprong. Pure vreugde! Hij won een cheque voor twee overnachtingen met ontbijt in het Art'otel, gelegen in hartje Amsterdam, voor twee personen. Een fantastische prijs waarvoor hij slechts drie euro hoefde neer te leggen.

Andere hoofdprijzen waren onder andere een Smart TV, twee tablets, een accuboormachine, een stofzuiger en een koelkast. Naast deze hoofdprijzen zijn er in totaal ruim tweehonderd prijzen verloot. Deze varieerden van waardebonnen tot decoratiemateriaal en van verzorgingsproducten tot elektronica.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!