Foto:

Peutervoorstellingen in de bieb

OOST GELRE - Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november is er in de bibliotheken van respectievelijk Lichtenvoorde en Groenlo een voorstelling te zien, speciaal voor kinderen van 2 tot 5 jaar. In Lichtenvoorde is dat 'Geitje', in Groenlo is dat 'Dribbel minishow'. De toegang is gratis en zowel op 22 (Lichtenvoorde) als op 23 november (Groenlo) begint de voorstelling om 10.30 uur. Aanmelden is niet nodig, maar kom op tijd, want vol is vol. Deze activiteit is mede mogelijk dankzij 'Samen in Oost Gelre'.

Geitje (2+)
Als Mik hoort dat er een nieuw geitje is, springt hij op zijn step om te kijken naar het kleine, grappige geitje dat geboren is. Alle dieren van de kinderboerderij zijn zo trots dat ze allemaal het goede nieuws willen vertellen, de koe loeit het uit, de geit mekkert van blijdschap en het paard steigert van geluk..... Maar waar is nou dat lieve kleine geitje?.... Deze muzikale voorstelling is gebaseerd op het prentenboek 'We hebben er een geitje bij', van Marjet Huiberts en wordt gespeeld door Katiuscia Principato. 

Dribbel minishow (2+)
Samen met Dribbel beleven alle peuters, kleuters én hun ouders een avontuur op de boerderij. Maar… de dieren zijn kwijt! Herkennen de kinderen alle geluiden en helpen ze ze terug te vinden?
Na een tournee over de hele wereld is Dribbel van Theater Terra terug in Nederland voor de Dribbel minishow! Dribbel laat de verhalen uit zijn boeken tot leven komen en zingt daarbij vrolijke liedjes. Ook mag iedereen meedoen met een klompendans! Deze heerlijke voorstelling over het hondje Dribbel uit de bekende boeken van Eric Hill wordt gespeeld door Theater Terra. Theater Terra maakt familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder in Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote theaterzalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en De kleine Zeemeermin. Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!