Initiatiefnemer Ivo Oostendorp: "Fantastisch dat er zoveel mensen belangeloos meewerken aan deze avond voor het goede doel!"
Initiatiefnemer Ivo Oostendorp: "Fantastisch dat er zoveel mensen belangeloos meewerken aan deze avond voor het goede doel!" (Foto: PR)

Groenlo draait door voor KiKa

GROENLO - Op vrijdag 20 december wordt er voor de tweede achtereenvolgende keer een 'Groenlo draait door' georganiseerd. Met dit evenement bij Café Kras wordt er getracht zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar voor KiKa (Kinderen Kankervrij).

Initiatiefnemer en eigenaar van Music54 Ivo Oostendorp vertelt: "Dit jaar is er een supergoed doel gekozen. Iedereen kent in zijn of haar directe omgeving wel een kind dat getroffen is door deze ziekte. Me inzetten voor zo'n prachtig doel doe ik dan ook graag, samen met de andere vrijwilligers die zich ook inzetten om er wederom een groot succes van te maken." Bezoekers aan Café Kras wacht een avond boordevol muziek. Er treden live-artiesten op, goede coverbands, er is een André Hazes-tribute en diverse dj's draaien de dikste dancetracks. "Alle artiesten en vrijwilligers werken geheel belangeloos mee, net als het barpersoneel van Kras. Fantastisch om te zien dat je uit verschillende hoeken medewerking krijgt en zo een gezellige 'kerstborrel' kunt organiseren. Eigenlijk zou het een traditie moeten worden, die laatste vrijdag voor Kerst want wat is er nu mooier om gezellig een feestje te bouwen en tegelijkertijd geld in te zamelen voor dit mooie doel?"

Groenlo draait door start om 18.30 uur en gaat door tot in de late uurtjes. De entree is gratis, wel geldt vol=vol. Café Kras, Nieuwstad 7 in Groenlo. Meer informatie op de facebookpagina Groenlo draait door 2019.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden