De jonge actrice Thomasin McKenzie maakt haar debuut in 'Leave no trace'. Foto: PR
De jonge actrice Thomasin McKenzie maakt haar debuut in 'Leave no trace'. Foto: PR

CINEbieb Groenlo presenteert de film 'Leave No Trace'

GROENLO - Op donderdagavond 12 december is in de Bibliotheek Groenlo de film 'Leave No Trace' op het witte doek te zien. De toegangsprijs inclusief drankje na de film is 6 euro, leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting. Aanvang: 19.30 uur. Trailer onder de tekst.

Leave No Trace
Will, een Irak-veteraan met PTSS, heeft zo'n afkeer van de beschaving, dat hij samen met zijn dertienjarige dochter Tom diep verborgen in de bossen bij Portland, Oregon leeft. Tot ze worden ontdekt. Prachtig, subtiel sociaal drama van Granik met in de hoofdrol de Nieuw-Zeelandse actrice Thomasin McKenzie, die geweldig is als Tom. Een naam die overigens pas gekozen werd na de repetities. Tom is namelijk de afkorting van Thomasin en werd tijdens de repetities steeds gebruikt. Een fictieve naam leek daarna niet meer te passen.

Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. Voor het volledige programma kijk op www.oostachterhoek.nl/cinebieb of neem de thema-boekenlegger mee uit de bieb.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!